Vi søker nye konsulenter innen økonomi/regnskap

Vi søker nye konsulenter innen økonomi/regnskap
Søknadsfristen på stillingen er dessverre utløpt og det er derfor ikke lenger mulig å søke. Ta gjerne en titt på våre andre ledige stillinger eller kontakt oss på adm@capus.no.

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
Konsulent innen økonomi/regnskap
Arbeidsgiver:
Capus Financials AS
Sted:
OSLO
Søknadsfrist:
Utløpt

Capus Financials har stadig behov for kandidater med utdanning innen økonomi, regnskap og lønn. Som konsulent i Capus Financials blir du en del av et voksende konsulentmiljø med omtrent 40 konsulenter, og du vil oppleve god oppfølging og mulighet for utvikling. Du vil få muligheten til å jobbe hos ulike og spennende kunder og bransjer. Konsulenter i Capus Financials blir fast ansatt hos oss, varigheten på de ulike oppdragene kan være varierende. 

Stillinger og roller som vi jobber med: 
 

  • CFO/økonomisjef 
  • Business controller 
  • Financial controller 
  • Revisor
  • Lønnskonsulent 
  • Regnskapskonsulent 
  • Vi jobber også tidvis med andre typer stillinger som KAM, markedsanalyse, innkjøp/logistikk

Hvem ser vi etter?
Vi ser etter deg som har høyere utdanning innen økonomi, regnskap, administrasjon eller tilsvarende. Det er en fordel om du er god med Excel- og et ekstra pluss hvis du er kjent med Power-BI da dette ofte er et ønske fra våre kunder. Vi søker både deg som har lang erfaring i arbeidslivet, og deg som har mindre erfaring. 

Hvis dette virker interessant, ønsker vi gjerne at du registrer deg på siden vår eller sender inn CVen på denne siden.

Har du spørsmål knyttet til hvordan det er å jobbe som konsulent hos oss? Ikke nøl med å ta kontakt enten på telefon, 46 84 73 08 eller mail, Molly.undall@capus.no.

Om arbeidsgiveren

Capus Financials AS leverer rekruttering og formidling av høyt kvalifiserte konsulenter til sentrale leder- og økonomistillinger innen privat og offentlig sektor.

Våre konsulenter

Jan Kaare Dynestøl
Daglig leder
Paul Konow
Seniorrådgiver
Karoline Holø
Seniorrådgiver
Molly Rosenkrantz Undall
Rådgiver