Vi søker Financial Controller

Vi søker Financial Controller

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
Financial controller
Arbeidsgiver:
Capus Financials
Sted:
OSLO
Søknadsfrist:
Søknader behandles fortløpende

Capus Financials søker stadig nye konsulenter. Nå leter vi etter deg som ønsker å videreutvikle deg som Financial controller.

Vi har i dag flere oppdragsgivere som søker Financial Controller. Du vil få en sentral rolle i selskapet, både i forhold til oppfølging og utvikling nasjonalt, men også i forhold til rapportering og videreutvikling internasjonalt. Vi ser etter deg som er ledig omgående.

Typiske arbeidsoppgaver: 
Generelt om stillingene kan vi si at som Financial Controller vil du ha en sentral rolle som sikrer at finansielle data og annen nøkkelinformasjon blir kvalitetssikret og rapportert innen fastlagte frister. I tillegg kommer det en rekke prosjekter og Ad.hoc analyser som du vil bli involvert i.
Du vil blant annet ha ansvaret for månedlige controlleroppgaver og analyser av både P&L og balanse. Det vil også være ulike Ad-hoc oppgaver og prosjekter.

Ønskede kvalifikasjoner:

  • Høyere utdanning innen økonomi/regnskap/revisjon.
  • Erfaring fra eksempelvis controlling, regnskap, revisjon, finansiell rapportering.
  • Gode Excel-kunnskaper

Personlige egenskaper:
Vi ser etter deg som har interesse og motivasjon om å utvikle deg videre innenfor feltet. Du er positiv, samarbeidsorientert og har gode evner til å arbeide strukturert, takle tidspress og har analytiske evner. 

Er du den vi leter etter? Da gleder vi oss til å høre fra deg. 
Har du spørsmål vedrørende stillingene kan du kontakte Jan Kaare Dynestøl på telefon 950 74 564. 
 

Vi ser frem til å høre fra deg!

Om arbeidsgiveren

Capus Financials AS leverer rekruttering og formidling av høyt kvalifiserte konsulenter til sentrale leder- og økonomistillinger innen privat og offentlig sektor.

Våre konsulenter

Mariell Lindquist
Rådgiver
Jan Kaare Dynestøl
Daglig leder